Muligheter til å jobbe

med spennende prosjekter i et selskap med ambisjoner

Jobb i JHS

Med en stadig økende vekst ser JHS kontinuerlig etter kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere på alle nivåer. Vi ønsker å knytte til oss erfarne medarbeidere, nyutdannede, fagarbeidere, studenter og lærlinger. Vår rekrutteringsstrategi er å bli godt kjent med personen bak CV i tillegg til faglig vurdering og gjennomgang av erfaring og kompetanse.
Vi setter av god tid til samtaler med interessante kandidater uavhengig av utlyste behov. Det er av løpende interesse å vurdere aktuelle kandidater uavhengig om dette er konkret utlyst. Rekruttering av studenter med tanke på oppstart etter utdannelse skjer i egne prosesser, og interessenter bes ta kontakt med rekrutteringsansvarlig direkte for informasjon om dette.

Funksjonærer

JHS sin vekststrategi baserer seg utelukkende på organisk tilvekst, og vi er i kontinuerlige prosesser med rekruttering av nye medarbeidere til ulike roller innenfor engineering, prosjektledelse, montasjeledelse, anskaffelser, salg & marked. Vi ønsker å tiltrekke oss motiverte og engasjerte nyutdannede samt kompetente, erfarne mennesker som vil være med å bidra med sin kunnskap inn i selskapet. Hos oss får du muligheten til å bidra med dine erfaringer og kunnskaper, samt utvikle deg i et sterkt faglig miljø. Har du bred erfaring eller spisskompetanse innen vårt fagfelt og ser etter nye utfordringer i et spennende selskap i vekst? Da er kanskje JHS noe for deg!

Fagarbeidere

For å nå våre strategiske og økonomiske målsettinger skal vi til enhver tid ha en solid base med egne, dyktige fagarbeidere. For å opprettholde vår solide base med fagarbeidere er vi avhengig av å utvikle både de erfarne fagarbeiderne vi har, samt tilby muligheter og opplæring for nye medarbeidere. JHS tilbyr tariffestet lønn og konkurransedyktig betingelser, samt gode forsikring og pensjonsordninger for alle våre medarbeidere. Med stadig nye og spennende prosjekter trenger vi flere dyktige fagfolk i selskapet. Er du er person som brenner for ditt fag og har lyst til å være en del av et selskap i vekst? Da er JHS noe for deg!

Lærlinger

Det er viktig for oss å ivareta våre samfunnsmessige forpliktelser som lærlingebedrift. For at vi skal ha en solid base med egne dyktige fagarbeidere er vi avhengig av å utvikle både de erfarne fagarbeiderne vi har, samt tilby muligheter og opplæring for nye medarbeidere. JHS har en veletablert lærlingeordning som foregår i tett samarbeid med opplæringskontor, ledelse i produksjonsavdelingen, tillitsvalgte og personalavdelingen.

Vi har etablert en fadderordning for lærlinger, og fadderen vil bistå i organiseringen og opplæringen i samarbeid med lærlingeansvarlig. Som medarbeider hos oss er det viktig at du har ønske og vilje til å utvikle deg, og at du identifiserer deg med våre verdier. Er du riktig person for oss, kan vi tilby et godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Vi er hele tiden på utkikk etter lærevillige medarbeidere, og dersom du ønsker å søke om lærlingeplass hos oss er du velkommen til å sende en kortfattet søknad på e-post til firmapost@jhs.no