Stilling ledig

Vi søker lærling
innen plate/sveis, montør

JHS Construction AS er en verkstedbedrift med 25 ansatte. Vi har lang tradisjon for inntak av lærlinger og bruker store ressurser på opplæring og oppfølging. Vi søker nå etter lærling-kandidater som er positive og innsatsvillige og som har gode evner til å jobbe selvstendig og sammen med andre.

Som lærling i JHS Construction AS vil du jobbe målrettet mot å kunne avlegge fagprøven og bli fagarbeider. Det vil bli satt stort fokus på opplæring innen plate/sveis og montasjearbeider. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg.


Kvalifikasjoner og egenskaper:

Aktuelle søkere må ha fullført og bestått videregående skole VG1 og VG2 i mekaniske fag. Vi søker etter kandidater som har evnen til å jobbe målrettet og strukturert. Det er også viktig at du er punktlig, nøyaktig og kvalitetsbevisst.


Vi kan tilby:

JHS Construction AS tilbyr dyktige fagarbeidere og veiledere. Vi har mange varierte og spennende arbeidsoppgaver med gode muligheter for faglig utvikling. Vi har et uformelt miljø preget av tillit og åpenhet med gode betingelser og spennende karrieremuligheter.

Søknad sendes pr. epost til firmapost@jhs.no

Planlagt oppstart av læretid er uke 26 2019.

Om arbeidsgiveren:

JHS Construction AS er en totalleverandør av engineeringstjenester, fabrikasjon og montasjetjenester innen markedsområdene Bygg og Anlegg, Vei og Bane, Industri og Mekanisk. Selskapet er lokalisert i Larvik, har ca. 25 ansatte og besitter en solid erfaring og kompetanse. Dette, sammen med vårt moderne verksted, gjør oss i stand til å påta oss alt fra mindre hastejobber til større og komplekse oppdrag.

JHS sin vekststrategi baserer seg utelukkende på organisk tilvekst, og vi er i kontinuerlige prosesser med rekruttering av nye medarbeidere til ulike roller. Vi ønsker å tiltrekke oss motiverte og engasjerte nyutdannede samt kompetente, erfarne mennesker som vil være med å bidra med sin kunnskap inn i selskapet. Vår rekrutteringsstrategi er å bli godt kjent med personen bak CV i tillegg til faglig vurdering og gjennomgang av erfaring og kompetanse. Vi setter av god tid til samtaler med interessante kandidater uavhengig av utlyste behov. Det er av løpende interesse å vurdere aktuelle kandidater uavhengig om dette er konkret utlyst på vår hjemmeside.